Archlord 2

15.08.2013 17:10

Archlord 2

 

 

Türü: MMORPG
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORPG
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Webzen
Yayıncı Firma:
Webzen
Dil / Bölge    :   KO
Durum     : Açık Beta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webzen Kore tarafından geliştirilen Archlord 2, serinin ilk oyunu Archlord ile oldukça popüler olan ve ArchlordX The Chronicles'la da bu başarısını sürdüren geliştirici ekibin diğer bir oyunudur.
 
Özellikle müzikleri ile dikkat çeken oyunun müzik yapım aşamalarında Borderlands, Mass Effect 3 ve God Of War gibi oyunların müziklerini yapan Cris Velasco ile çalışıldı.
 
5vs5, 10vs10 gibi çok sayıda ve farklı PvP seçeneği bulunan oyunda, detaylı bir zindan sistemi de mevcut.
 
Farklı sunucuları karşı karşıya getirecek farklı PvP etkinliklerinin de oyunculara keyifli anlar yaşattığı Archlord 2'de savaş sırasında Z ve X tuşları ile birlikte farklı silahlar ve tamamıyla farklı büyüler kullanabilmeniz mümkün. Böylece bir karakterde iki farklı sınıfı oynayabileceğiniz ilgi çekici bir yapıya sahip bir oyun olan bu proje ilk olarak Kore'de beta test aşamasına girmişti. 200 insan ve 200 ork ile toplamda 400 karakterin PvP yapabildiği Archlord 2'de 4 ayrı zorluk modunda çok sayıda zindan, 2 savaş alanı, 500'den fazla silah ve zırh, 3 çeşit pvp (5vs5, 10vs10, 20vs20), kale savaşı ve çok daha fazlası bulunuyor.