BasketDudes

16.08.2013 19:04

Baskesdudes

 

 

Türü: MMO Sports
Ücret: Ücretsiz / İtem Satış
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMO Sports
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Bitoon
Yayıncı Firma:
ArkArena
Dil / Bölge    :   GLOBAL
Durum     : Final

 

 

 

 

BasketDudes, Unity 3D grafik motoru kullanan ve hem tarayıcı tabanlı olarak, hem Facebook üzerinden hem de indirilerek oynanabilen bir spor MMO'sudur. Oyun hızlı oynanışıyla, takım yaratma ve özelleştirme seçenekleriyle ve takım oyuncularına özel dağıtabileceğiniz yetenek sistemleriyle ilgi çekici ve yenilikçi bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Bitoon tarafından geliştirilen ve Türkiye'de ArkArena tarafından yayınlanan BasketDudes, tarayıcı tabanlı bir oyuna göre, oldukça hoş ve üç boyutlu grafikler sunuyor.
 
Oyunda kendi takımınızı oluşturabiliyor, takımınıza istediğiniz bir ad verebiliyor, formalarınızı ve takımınızın amblemini tasarlayabiliyorsunuz. Ayrıca, kendi stratejinize uygun olan oyuncuları takımınıza dahil ederek, kendi istediğiniz yöne ağırlık vererek oynayabiliyorsunuz. Örneğin; daha ofansif bir takım için, şutları ve paslaşması iyi oyuncuları takımınıza alabiliyorsunuz ve bu oyuncuların her birinin görüntüsünü, kıyafetlerini ve yeteneklerini de yine kendiniz özelleştirebiliyorsunuz.
 
Basket Dudes, piyasadaki en "oynanabilir" tarayıcı tabanlı oyunlardan birisi. Özellikle monoton, yavan tarayıcı tabanlı oyunlardan sıkıldıysanız, spor MMO'larına ve basketbola ilginiz varsa, karikatürize edilmiş karakterleri ve eğlenceli yapısıyla, Basket Dudes sizi tatmin edecektir.