Battle For Graxia

15.08.2013 17:55

Battle For Graxia

 

 

Türü: MMORTS
Ücret: Ücretsiz / İtem Satış
Özellik         :   PvP
Kategori  : MMORTS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Petro Glyph
Yayıncı Firma:
Rise Game
Dil / Bölge    :   TR, GLOBAL
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

 

Battle For Graxia, benzerlerini daha önce de oynamış olduğunuz tahmin ettiğimiz bir MOBA oyunu. Tabi benzerlerinden ayrılan farklı yönleri de oyunculara sunuyor ve Türkçe olarak sunuluyor. Ücretsiz olarak oynayabildiğiniz Battle For Graxia', oyuncuların birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği takım odaklı bir PVP oyunu. Oyuncular savaşa kendi seçtikleri bir senaryo ile tek başlarına veya grupları ile beraber dahil olurlar. Karşılaşmaların daha adil ve dengeli olabilmesi için geliştirilmiş “matchmaker” (eşleştirme) sistemi oyuncuları otomatik olarak kendileriyle benzer beceri ve güç düzeyine sahip olan oyuncularla eşleştirir. Battle for Graxia, arzu eden oyunculara, kendilerinin özel olarak yarattığı oyunlarla savaşlara katılma seçeneğini de sunmaktadır. 
 
Tamamlanan her oyun, oyunculara tecrübe puanı, seviye atlama şansı, disiplin ağacında yeni özellikler ve yeni eşya slotları gibi mükafatlar getirerek oyun tecrübelerini zenginleştirir. Battle for Graxia’yı indirmesi ve oynaması tamamen ücretsizdir. Oyunculara sunulan ücretsiz birçok içerik yanında oyunu oynarken kazanabileceğiniz Prestij puanları (oyun içi parası) veya Türk lirası karşılığı sahip olabileceğiniz Petro Coin gibi Premium seçeneklerde oyunculara sunulmakta.
 
Oyunda karakterlerinizi kullanarak kademe atlayıp ve disiplin puanı, eşya slotu gibi ücretsiz özelliklere sahip olabiliyorsunuz. 8 adet ölümsüz her zaman için ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Bu ücretsiz ölümsüzlerin sürekli bir şekilde degişerek oyunculara bütün ölümsüzleri savaş arenasında tecrübe edebilme imkanı sağlaması planlanmış.
 
 Battle for Graxia'nın oyun içinde özel bir marketi bulunmakta bu marketten kendi karakterinize özel eşyalar alıp gücünüze güç katabilmektesiniz. Oyundaki karakterler ise Tank, Destekçi, Yakın Dövüş, Uzak Dövüş ve Suikastçı gibi sınıflara ayrılmış. Türk kültürüne özel bir karakterde oyuna eklendi. Herhangi bir kıyafet veya özellik yerine tamamen sıfır bir karakter Moba oyun tarihinde bir ilk olacak. Bu karakterin ismi ise Üstad.. Üstad karakterinin birde can yoldaşı Kızıl Kurt var onun ismi ise Bakır. Oyunun global sunucularında bile yayınlanacak olan bu Türk karakteri şimdiden büyük merak uyandırdı bile.