Blade 9 Online

15.08.2013 17:06

 

 

Blade 9 Online

 

 

Türü: MMORPG
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORPG
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
MoreFun Online Soft
Yayıncı Firma:
MoreFun Play
Dil / Bölge    :   EN, KO, GLOBAL
Durum     : Final
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benzersiz bir fantezi evreninde, Blade 9 Online size çarpıcı bir 3D aksiyonu sunuyor. PvP ve PvE deneyimini eş zamanlı olarak yaşayabileceğiniz oyunu ücretsiz olarak deneme şansınız var.
 
Zengin hikaye içeriği ile macera dolu zindanlara katılabilir ve 9 farklı silah seçeneğinden birisini kullanabilirsiniz. Resmi olarak 2013 yılının yaz başında yayın hayatına başlayan oyunda, ''Ruin Weapons'' adı verilen bir silah sistemi bulunuyor. Bu silah sisteminde yer alan silahların hepsinin ayrı bir efsanesi var ve onlara sahip olan herkesin ölümsüz olduğuna inanılıyor. Ruin Weapons teması üzerinden ilerleyen mistik bir hikayeye sahip oyunda, farklı bir sınıfı seçmek için farklı bir silahı kullanmaya başlamanız yeterli.
 
Detaylı bir görev sistemini de içerisinde barındıran oyunda, otomatik yol bulma sistemi ile istediğiniz görevlere kolayca erişebilirsiniz. Hem korkutucu hem de sevimli pek çok bineğe ev sahipliği yapan bir binek sistemine de sahip olan oyunda, bineklerinizi de karakterinizle beraber geliştirmeniz mümkün.
 
Oyunun arayüzünde bulunan oto bot sistemini çalıştırarak karakterinizin kendi kendisine EXP kasmasını ve görevleri tamamlamasını sağlayabilir ve böylelikle zamandan tasarruf edebilirsiniz.
 
Grafikleri ve ses efektleri ile kendinden bekleneni veren Blade 9, MMO sevenler için iyi bir alternatif.