Blood Bowl

16.08.2013 19:02

Blood Bowl

 

 

Türü: MMO Sports
Ücret: CD Satış
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMO Sports
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Cyanide
Yayıncı Firma:
Cyanide
Dil / Bölge    :   GLOBAL
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

Games Workshop ve Cyanide tarafından geliştirilen ve stratejik takım kurma tabanlı bir oyun olan Blood Bowl, Warhammer fantezi evreninde geçen çok şiddetli bir spor oyunudur.
 
Orklar, elfler ve cücelerden oluşan çok sayıda fantastik yaratık ile takımınızı oluşturarak, en kanlı arenalarda mücadelelere katılın.
 
Blood Bowl orijinal olarak Jervis Johnson ve Games Workshop tarafından 1987 yılında geliştirildi. İlk çıktığında masaüstü olarak oynanabilen bir tür kutu oyunu olarak ortaya çıkan bu oyun, özellikle 80'li ve 90'lı yıllarda popüler oldu.
 
Masaüstü versiyonunun bu kadar ilgi görmesinden sonra oyunun yapımcıları Blood Bowl'u geliştirmeye devam ederek farklı versiyonlarını da oluşturdu.
 
Bu gün Blood Bowl, dünya üzerinde pek çok oyuncu tarafından sevilerek oynana bir multiplayer spor oyunu olarak çok oyunculu spor oyunları kategorisinde yerini aldı.
 
Oyunun mekanikleri genel olarak 2 takım ve bir top üzerine kurulu. Bildiğimiz Amerikan futbolunu Blood Bowl için baştan tasarlayarak ortaya oldukça eğlenceli bir oyun çıkaran oyunun yapımcıları, oyuna çok sayıda ırk eklemeyi de ihmal etmemiş.