Elite Forces

15.08.2013 17:26

Elite Forces

 

 

Türü: MMOFPS
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMOFPS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Nova WORLDS
Yayıncı Firma:
Nova WORLDS
Dil / Bölge    :   EN
Durum     : Açık Beta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MMOFPS seven oyuncular için yeni nesil ve tamamen ücretsiz bir tecrübe olan Elite Forces, DAO Games ve Nova Worlds işbirliğiyle Türkiye betasına 4 Temmuz 2013 tarihinde başladı.
 
Yaklaşık iki hafta süren  beta sürecini başarıyla tamamlayan Elite Forces, 19 Temmuz 2013'den itibaren de tam anlamıyla oyuncularına hizmet vermeye başlayan oyunun hikayesi ise tamamen oyuncu odaklı olacak şekilde tasarlandı.
 
Elite Forces’te oyuncular silahların bir çok parçasını modifiye edebilirler. Oyunda mevcut olan görev sistemi ile oyunculara, kontrollerine ve modifikasyon sistemi, mermi sistemi, yetenek sistemi ve malzemeler gibi oyun içi sitemlere alışmalarında yardım edilmekte. Komando, Özel Kuvvetler ve Destek Birimleri adında 3 farklı sınıfı bulunan oyunda, savaşta kendinizi kanıtlama fırsatı bulabilirseniz, seviye ve rütbe sisteminden faydalanabilir ve rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Çok sayıda kendine özgü ırkı da içerisinde barındıran Elite Forces, birbirinden eğlenceli oyun modları ile de adından daha çok söz ettireceğe benziyor.