Heroes & Generals

15.08.2013 17:37

Heroes & Generals

 

 

Türü: MMOFPS
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMOFPS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Reto-Moto
Yayıncı Firma:
Square Enix
Dil / Bölge    :   DE, ES, FR, PT, CS, PL, RU, US
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

 

 

Danimarka’da bulunan bağımsız oyun geliştirme firmalarından birisi olan Reto-Moto tarafından yine bu firmaya özel Retox oyun motoru ile tasarlanan Heroes & Generals, Square Enix’in önderliğinde yayın hayatına başlayarak oyunseverlerle buluşan tarayıcı tabanlı bir MMOFPS oyunudur.
 
İkinci Dünya Savaşı döneminini konu alan oyunda Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya olmak üzere 2 düşman devletin mücadelesine katılıyorsunuz.
 
Grafik açısından oldukça kaliteli bir yapım olan Heroes & Generals’in ses efektleri de gayet başarılı. Haritaların ince işlenmiş detayları, cephane sandıkları, siperleri, binaları, silahları ve araçlarıyla birçok hoş detaya ev sahipliği yapan oyunda savaş döneminin atmosferi de oldukça başarılı yansıtılmış.
 
Heroes & Generals‘da uçak, tank ve bisiklet gibi birçok farklı aracı kullanabilmenin yanı sıra, orduların komutanı veya bir kahraman olabilmek için karakterinizi özelleştirmeniz mümkün.
 
Sürekli olarak geliştirilen ve güncelleştirilen bu yapım, çok sayıda oyun modu seçeneği ile tarayıcı sevenlere keyifli anlar yaşatıyor.