Holy King Online

15.08.2013 17:16

Holy King Online

 

 

 

Türü: MMORPG
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORPG
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Perfect World
Yayıncı Firma:
Perfect World
Dil / Bölge    :   ZH-CHT, ZH-CHS
Durum     : Kapalı Beta

 

 

 

 

 

 

Her şeyi yutan oyun olarak tanıtılan ve gerçek ismi Holy King olan MMORPG türündeki bu oyun, Perfect World Entertainment tarafından geliştirildi.
 
Oldukça değişik ve kendine özgü oyun dinamikleri bulunan oyunda, bir çok şeyi yutup yok etmenin yanı sıra, isterseniz şeklini de değiştirebilir ya da başka bir yere koyabilirsiniz. Asıl farklı olan kısımsa; koyduğunuz herhangi bir nesnenin yerine geçerek kendinizi diğer oyunculara karşı bir tür kamufle edebiliyor oluşunuz.
 
Oyunun yapımcılarının hayal güçlerini maksimum ölçüde kullanarak aklınıza gelebilecek her türlü nesneye dönüşebilmenizi sağlayan bir sistem geliştirdikleri Holy King'de, arkadaşlarınızla birlikte küçük bir kasabadaki binaların şeklini alarak düşmanlarınıza pusu kurabiliyor olmanız da oldukça ilginç bir detay.
 
Oyunda çok sayıda ve birbirinden özgün Combat Master, Mage, Tactician, Priest, Summoner, Puppeteer, Pill Master, Rune Master, Crafter gibi sınıflar yer alıyor.
 
PvP yönünün kuvvetli olduğu her halinden belli olan Holy King'de bir oyunda en önemli unsurlardan birisi olan parti sistemine de özellikle önem veriliyor.
 
Oyunun barındırdığı değişik özelliklerden bir tanesi de ruh savaşı. Öldüğünüz anda tekrar bir yerde geri doğmak yerine ruhunuz ile savaşmaya devam ediyorsunuz. Hareketli oyun mekanikleri ve sistemlerinin bulunduğu Holy King, MMORPG sevenler için oldukça farklı bir deneyim olarak nitelendiriliyor.