March of War

15.08.2013 17:53

March of War 

 

 

 

Türü: MMORTS
Ücret: Ücretsiz / İtem Satış
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORTS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
ISOTX
Yayıncı Firma:
ISOTX
Dil / Bölge    :   EN
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

 

Ünlü yapımcı ve yayıncı firma ISOTX'den sıra tabanlı ve çok oyunculu bir strateji oyunu olan March of War, İkinci Dünya Savaşı yıllarına farklı bir bakış açısıyla hoş bir oyun deneyimi sunuyor.
 
Oyunun hikayesine göre 50 yıldır süregelen İkinci Dünya Savaşı'nda barış artık ufuktan gözüküyor ve oyuncular da barışın gelişini hızlandırmak adına amansız mücadelelere giriyorlar.
 
Her ayın ilk perşembesi oyuncular için yeni bir savaş modu içeren yeni bir bölümün oyun içerisine entegre edildiği March of War'da isterseniz bilgisayar kontrollü oyun botlarına karşı oynayabilir veya devasa savaşlara katılarak diğer oyuncularla kıran kırana çarpışabilirsiniz.
 
Tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen oyunda ayrıca bir market sistemi de bulunuyor. Markette bulunan eşyalarla karakterinize kostümler, silahlar, güçlendiriciler ve sizin için savaşması adına çeşitli birlikler satın alabilirsiniz.
 
Oyun içerisinden kazanabileceğiniz veya satın alabileceğiniz kartlarla, oyundaki haritalardan herhangi bir tanesinde kullanarak o bölgedeki birimlerinizi güçlendirebilir veya farklı kartları kullanarak farklı bölgelere saldırı düzenleyebilirsiniz.
 
Risk türü oyunları seviyorsanız, Steam üzerinden de oynanabilen sizler için March of War güzel bir alternatif olabilir.