Ogame

15.08.2013 17:48

Ogame

 

 

 

Türü: Browser
Ücret: Ücretsiz / İtem Satış
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : Browser
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Gameforge
Yayıncı Firma:
Gameforge
Dil / Bölge    :   GLOBAL
Durum     : Final

 

 

 

 

 

Ünlü oyun geliştiricisi ve yayıncısı Gameforge'un dillere destan tarayıcı tabanlı oyunlarından birisi olan OGame, uzay atmosferinde geçen bir tür strateji oyunudur.
 
Eş zamanlı olarak binlerce oyuncuya karşı savaşabileceğiniz bu oyuna sadece bir web tarayıcısı kullanarak erişmeniz mümkün.
 
Metin tabanlı, kaynak yönetimi üzerine kurulu çok oyunculu bir oyun olan Ogame'in bu gün tahmin edilen ortalama kullanıcı sayısı iki milyonun üzerindedir. Bir çok ülkede pek çok farklı dile de çevrilmiş olan oyunun ekstrem durumlar hariç hiçbir ülkede farklılığı olmayıp aynı içerik ile yayınlanmasına devam edilmektedir. Oyun en son 2010 yılında gelen güncelleme ile yeni bir tasarıma geçiş yapmıştır.
 
OGame'in dünyası üç farklı sınıflandırmadan oluşmaktadır. Bunlar; galaksiler, sistemler ve gezegenlerdir. Her oyuncu oyuna rastgele bir gezegende başlar ve kendini geliştirebilmek adına en önemli unsur olan bina inşası işlerine girişir. Binaları geliştirebilmek ve yükseltebilmek için metal , kristal ve döteryum gibi malzemeler kullanılır. Bunların yanı sıra enerji ve karanlık madde de gerekebilir.
 
Gücüne güç katmak isteyen oyuncular stratejik düşünerek diğer oyuncularla ittifak kurma yoluna gidebilir ve böylece daha hızlı gelişebilirler.
 
Kısacası; stratejinin ve doğru planlamanın had safhada önemli olduğu bu oyun, tarayıcı tabanlı MMO sevenler için ideal.