Project V Online

15.08.2013 17:13

Project V Online

 

 

 

Türü: MMORPG
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORPG
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
PlayWorks
Yayıncı Firma:
PlayWorks
Dil / Bölge    :   KO
Durum     : Yapım Aşamasında

 

 

 

 

 

 

 

Kore'nin popüler oyun geliştirici firmalarından birisi olan PlayWorks tarafından 2010'yılından beri sır gibi saklanarak geliştirilen Project V, doğa üstü varlıklar olan vampirler ve kurtadamlar arasındaki mücadeleyi konu alan fantastik bir MMORPG oyunudur.
 
Uzun yıllar boyunca diğer MMO türevi oyunlardan alışkın olduğumuz ork ve insan savaşlarından farklı olarak vampr ve kurtadamların savaşlarına sahne olan Project V'nin geliştirilme aşamasında harcanan 2.5 milyon dolar ise oyuna ne kadar emek verildiğinin ve özen gösterildiğinin bir kanıtı.
 
Project V'de grafik motoru olarak Havok Vision Engine kullanıldı. Oyunda bulunan kurtadam ırkının oldukça sevimli ve masum olması ise sizi oldukça şaşırtan detaylardan birisi olacak. Oyunun hikayesinde yer alan bilgilere göre; kurtadamlar kendi topluluklarını oluşturdukları sıralarda sürekli olarak yer altında yaşadılar. Kurtadamların diğer bir özelliği de; insan formuna geçtiğiniz zaman vampirleri avlayabilmek için kılıç, bıçak gibi silahları veya büyü güçlerinizi kullanabiliyor olmanız.
 
Hikayedeki gibi kurtadamlar sessiz sakin bir şekilde yeraltında yaşarken, vampirler ise zenginliğin, gücün ve şehvetin dünyasını temsil eden yaratıklar olarak karşımıza çıkıyorlar. Bilinen genel inanışların aksine bu oyunda vampirler dönüşüm geçirdiklerinde bir yarasa değil, bir jaguar oluyorlar. Vampirler de insan formuna geçiş yaptıkları zaman lanet veya kara büyü gibi çok sayıda güçlü yeteneklere sahip oluyorlar.