Ran Online

15.08.2013 17:16

Ran Online

 

 

 


GLOBAL
Türü: MMORPG
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORPG
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Minn Communications
Yayıncı Firma:
Minn Communications
Dil / Bölge    :   GLOBAL
Durum     : Final

 

 

 

 

 

 

 

8 yıllık bir geçmişe sahip olan Ran-Old School Online, eski olmasına rağmen yeni bir yayıncı ile anlaşılmasından sonra Avrupaya'da açıldı. Oldukça uzun bir süredir Asya'da yayın hayatına devam eden oyun, sizlere geleneksel Japon kültürünü ve bilindik üniversite kampüslerini yansıtmayı hedefliyor. 
 
Diğer oyunlardan farklı olarak ırklar yerine farklı kampüsler bulunan oyunda toplamda 3 farklı okul bulunuyor. Her okulun da kendine ait karakterleri ve bu karakterlere ait farklı tarzları bulunuyor. Özelleştirilebilen karakter sınıfları arasındaysa tank, yakın dövüş, şifacı, mesafeli gibi farklı seçenekler mevcut. Avrupa yayın haklarını satın alan Games Masters adlı yayıncı firma, içerik olarak Ran Online'ı daha da geliştirip güncellerken, MMO severlerin görüşlerine önem vermeyi de ihmal etmiyor.
 
Her level atladığınızda karakterinize eklenen yetenek ve özellik puanlarını doğru şekilde harcayarak kendinizi geliştirmeniz mümkün. Bazı yeteneklerin açılabilmesi için de yine belirli level ve özelliklere sahip olmak gerekiyor. Görev sistemiyle de dikkat çeken oyun, sevenlerine hoşça vakit geçirtiyor.