Revival Online

15.08.2013 17:02

Revival Online 

 

 

 

Türü: MMORPG
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORPG
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
IllFonic
Yayıncı Firma:
IllFonic
Dil / Bölge    :   KO, US
Durum     : Yapım Aşamasında

 

 

 

 

 

 

IllFonic yeni oyunu olan Revival, Cry Engine 3 ile geliştirilen sandbox türünde bir yapımdır. Türüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan oyunda, oyuncuları çizgisel bir serüven beklemediğini belirten yapımcı firma, ne isterseniz istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde yapabileceğinizi söylüyor. 
 
PvP'den hoşlanmıyorsanız, PvP yapmanıza gerek olmayacak. Oyun sizi bunun için zorlamayacak ya da yapmadığınız için cezalandırmayacak. Ya da mesela sevmediğiniz oyuncular varsa sizi onlarla da oynamanıza zorlayacak bir sistem yok. Ya da PvP'den çok hoşlanıyorsanız o zaman çıkıp istediğiniz kadar oyuncuyla karşılaşabilir ve çarpışabilirsiniz. 
 
Ancak her MMO oyunu gibi bu oyuna da girdiğinizde bir takım zorlamalar ve kısıtlamalar her zaman karşınıza çıkacaktır. Bakalım yapımcı firma Revival'da sözünü ettiği özgürlüğü gerçekten oyun severlere sunabilecek mi?
 
Cry Engine 3 ile geliştirilmesi sebebiyle oyunda kuvvetli bir görsellik de mevcut ve seslendirme efektleri de aynı şekilde kulağa oldukça hoş geliyor.