StarCraft 2: Heart Of The Swarm

15.08.2013 17:54

StarCraft 2: Heart Of The Swarm

 

 

Türü: MMORTS
Ücret: CD Satış / Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORTS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Blizzard Entertainment
Yayıncı Firma:
Blizzard Entertainment
Dil / Bölge    :   EN, JA, GLOBAL, US
Durum     : Final

 

 

 

 

 

StarCraft 2: Wings of Liberty ile Star Craft'ın eşleştirme sistemini ve gerçek zamanlı strateji modelini daha çok geliştiren ve dengeleyen Blizzard, Hearth of the Swam ile de daha gelişmiş sosyal özellikleri, yeni birimleri ve sinematik SC2 hikayesini oyuna entegre ederek MMO piyasasını yine yerinden oynatıyor ve galaksinin sınırlarını genişletiyor.
 
Sizi keşfedilmemiş dünyalara götürecek ve rekabetçi oyun deneyiminizi geliştirecek olan bu yapım, her geçen gün yeni Star Craft hayranları kazanmaya devam ediyor.
 
Heart of the Swarm ile orijinal hikayesini devam ettiren oyunda, yırtıcı Zerg ve ölümcül Protoss arasında mücadeleye dahil oluyorsunuz.
 
Yeni geliştirmeler ve yeni askerler ile savaşın iç yüzü değişiyor. Savaş dinamiklerinin güçlendirildiği oyuna eklenen yeni haritalar ise oyunu klasik bir MMO olmaktan çok daha öteye taşıyor.
 
Gruplar yada klanlar halinde birlik olarak, stratejinizi kurabilir ve savaşın galiplerinden olabilirsiniz.
 
Yenilenen ara yüzü ve kullanıcı dostu içeriği ile Star Craft 2, yeni oyuncuların bile oyuna kolaylıkla adapte olmasını sağlıyor.
 
MMO piyasasının efsanelerinden biri haline gelmiş olan bu maceraya bir an önce atılarak galaksinin tek fatihi olma fırsatını siz de yakalayabilirsiniz.