Starlight Story

15.08.2013 17:41

Starlight Story

 

 

Türü: Browser
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : Browser
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Aeria Games
Yayıncı Firma:
Aeria Games
Dil / Bölge    :   EN
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

 

Shaiya, Runes of Magic, Battlefield Heroes gibi oyunlarıyla ünlü Aeria Games'in tarayıcı tabanlı devasa online rol yapma oyunu Starlight Story'de oyuncular yıkıma uğrayan dünyalarını kurtarmak adına zorlu görevlerde mücadele edecekler. Oyunun hikayesine göre büyü ile teknoloji arasındaki savaş Starlight Story'nin ana temasını oluşturuyor. Bu yüzden oyun boyunca oldukça garip ütopyalar, büyülü ormanlar gibi çeşitli öğelerin birleşimi bir dünyada savaş vereceksiniz.
 
PvE ve PvP hayranları için de çok zengin bir içerik sunan oyunda bulunan oyuncular zindanları fethetmek ve zorlu bossları yenebilmek için amansız mücadeleler gösterirken, PvP arenalarında da rakiplerine meydan okuyacaklar. Takımlar halinde de karşılaşabileceğiniz bu oyunda mücadelelerin sonunda güzel hediyeler kazanma şansınız da var.
 
Bir tarayıcı MMO'ya göre oldukça detaylı bir hikaye sunmayı başaran oyun aynı zamanda çok detaylı bir kişiselleştirme sistemini içerisinde barındırıyor. Oyun içerisinde bulunan, 'Superstar' adlı değişim araçları ile karakterinizin görüntüsünü ve yeteneklerini değiştirebileceksiniz. Ayrıca savaşçı ve şifacı gibi farklı özelliklere sahip evcil hayvanlar da bulunduran oyunda, bu evcil hayvanlar da aynı sizin gibi değişime uğrayabiliyor.