Tactical Intervention

15.08.2013 17:27

Tactical Intervention

 

 

 

Türü: MMOFPS
Ücret: Ücretsiz
Özellik         :   PvE
Kategori  : MMOFPS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Minh Le
Yayıncı Firma:
RNTS games
Dil / Bölge    :   EN
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

 

 

Tactical Intervention genel itibariyle Counter Strike veya shooter benzeri bir oyun olarak dikkat çekmekte. Ülkemizde özellikle Counter Strike oynayan oyuncu sayısının da oldukça fazla olduğunu göz önüne alırsak, Türkiye'de oldukça tutulacağını söyleyebiliriz. Oyunun genel yapısı içerisinde bulunan karşılıklı takım veya bireysel savaşlarda kişisel beceriler oldukça önem kazanıyor.
 
Oyun diğer FPS'lere göre çok daha dinamik bir oyun yapısı sunuyor. Özellikle araç takip modu bu oyundaki en önemli özelliklerden birisi. Tactical Intervention'da en dikkat çeken başka bir özellik ise pet sistemi, FPS'lerde görmeye pek alışkın olmadığımız bu sistem çok gelişmiş olmasa da oyuna farklı bir boyut kazandırıyor. Sadece bazı oyun modlarında kullanılabilen Tactical Intervention'ın bu peti ise; saldırganlığıyla bilinen Doberman cinsi bir köpek.
 
Counter Strike'ın orijinal hali olan Half Life modunu yapan Minh Le'nin ellerinden çıkan Tactical Intervention'da iki karşı grubun olduğu mücadelelerinde kazanan tarafta olmak için kıyasıya rekabet edeceğinizi garanti ediyoruz. 
 
Oyun tamamen ücretsiz olarak web sitesi üzerinden denenebiliyor.