War of Mercenaries

15.08.2013 17:55

War of Mercenaries

 

 

Türü: MMORTS
Ücret: Ücretsiz / İtem Satış
Özellik         :   PvP & PvE
Kategori  : MMORTS
Offical Site: link
 
Yapımcı Firma:
Peak Games
Yayıncı Firma:
Peak Games
Dil / Bölge    :   TR, EN, ES, FR, PT
Durum     : Açık Beta

 

 

 

 

Okey, Okey Plus, Bizim Çiftlik ve Komşu Çiftlik gibi oyunlarıyla tanınan ünlü oyun firması Peak Games, Nisan ayında açık beta olarak sunduğu strateji oyunu War of Mercenaries ile yine Facebook’daki en popüler strateji oyunları arasına girmeyi başardı.
 
Gerçek zamanlı PvP saldırı sistemi ile farklı bir deneyim sunan War of Mercenaries, strateji yönü ağır basan bir savaş oyunu. En kudretli hükümdarlığa sahip olabilmek için mücadele verilen oyunda amaç; müttefikler oluşturarak ve bu müttefiklerle birlikte düşmanları tek tek yenerek tüm dünyanın hakimi olmak!
 
Oyuna ilk başladığınızda size verilen üç günlük koruma süresince şehrinizi geliştirirken, kolay ve kullanıcı dostu arayüzünü kullanarak da oyunda hayallerinizdeki şehri kurabilirsiniz. Şehrinizi kurduktan sonra ise başarılı olmanın anahtarı; tamamen sizin saldırı ve savunma yeteneklerinize kalıyor.
 
İki farklı tür oyun parasının bulunduğu oyunda oyuncular, dost şehirlere yaptıkları yardımlar ve oyun içi topladıkları malzemeleri satarak puan kazanabiliyorlar. Altın ise hem günlük olarak şehir merkezinden hem de tamamlanan görevlerden elde ediliyor.
 
War of Mercenaries şu anda Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere 7 farklı dilde oynanabiliyor.